Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Med alle de sugerør, kender du dens historie?

Slip tid: 2020-09-05 13:53:55  Hits: 9

    Straw er et meget almindeligt objekt i vores hverdag.Men det er en meget almindelig ting, men det sammenfatter også tusinder af års menneskelig visdom.

    Hvornår dukkede den første Straw op?Hvis du spørger Google, vil Google fortælle dig, at strået blev opfundet af en amerikaner ved navn Marvin i 1888.

    Men Google U35;39's svar er faktisk det første moderne strå, faktisk den første Straw i Historie er: Reeds.

    Der er ikke meget information om stråets historie, men en digter for mere end 1,200 år siden gav os et fingerpeg om strået, en digter kaldet Du Fu.

    Du Fu- digt " sendt fra sin bror Asien til dommeren, " Der er en linje i digtet: " Det gule får lugter ikke, mere vin er stadig fuld.Blandt dem " Vin til Reed " Det er at suge vin med stråstang indsat i vinkask.

    Dette er den tidligste strå-relaterede rekord vi kan finde.I Ming-dynastiet forklarede Yang Shen reed-vinen i sin artikel, " Reeds vin er fuld med Reed som en tønde.I dag er det en favorit hjemmebrygget vin af folket i Qiang og Miao nationalitet. " ...

    Denne type vin er til byg, byg, sorghum som råmaterialer, kogt efter blanding med Vin Koji til alteret, til græsdækket bryggeri.Når man drikker, først til alteret i kogende vand eller vand, og derefter drikker man med siv sugen.Efter at slægtninge og venner er ankommet, tager vi skiftevis for at drikke, ryge og derefter tilsætte vand, indtil det er smagløst, så spiser vi vinrester.Indtil nu opretholder hmong, Qiang og andre steder stadig denne tradition for gæstfrihed.


a2_副本.jpg


    Fra dette, kan vi se, Reed Pole bør være vores forfader af vores moderne Straw.

    Her kan vi også finde en interessant ting, er om amerikanerne opfandt papirsugerør til at drikke vin, eller det kinesiske folk drikker vin med Reed, opfindelsen af strået er relateret til vin!Det ser ud til, at drikkeriet har givet menneskeheden en masse inspiration til at skabe ah!

    Fra Reeds, Straw, Straw...til papirsugerør, mennesket har brugt den originale Straw til at opfinde den moderne Straw i tusindvis af år.


      Reeder

a3_副本.jpg


Straw stang

a4_副本.jpg


Halm af hvede

a5_副本.jpg


Halm af papir

a6_副本.jpg


    Men det tog kun hundrede år, før papirkurven udviklede sig til de mange forskellige plastsugerør, vi har i dag.

    Sammenlignet med papirets Straw er selve plastslangen uigennemtrængelig for vand, der ikke længere behøver vandtætte lag med voks, kan være tyndere, produktionsomkostningerne er lavere.Og Plastic er ekstremt bøjelig, så sugerør kan komme i alle mulige interessante former og farver.

    Den offentlige og den-35;39;smag er blevet mere markant og flygtig, hvilket efterlader mange stråmagere klør deres hoveder.

    Nu, for at beskytte jordens-35;39's miljø begynder folk at begrænse brugen af plastic Straw, begynder brugen af papirStraw at øge udsigterne, måske ikke længe før mere end 1,500 år siden vil den mest primitive lange Straw også blive populær.


Tidligere: Udviklingsperspektiver for papirnet

Næste: Efter masken smeltede klud hjelm,...