Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Paper Straw er en ny favorit i restaurantbranchen

Slip tid: 2020-09-15 09:13:07  Hits: 10

    Den Nationale Udviklings- og Reformkommission har udsendt en udtalelse om yderligere styrkelse af kontrollen med plastforurening, hvori det fastlægges, at inden udgangen af ​​2020 vil ikke-nedbrydelige engangsplaster af plast blive forbudt fra cateringindustrien landsdækkende. Med mindre end et halvt år at gå er Star-hoteller i Guangzhou begyndt at bruge "papirstrå", starbucks, mcdonalds er "cross-dressing" til sugerør eller koplåg, og Nestlé har endda startet "smarte plastgenvindingsbiler" ..

      For nylig så journalister på Mandarin Oriental's Ebony restaurant, at alle drikkevarer blev serveret med ikke-plastiske sugerør. Og i en take-out platform har mange spisesteder tilføjet "brug ikke bordservice (plaststrå)" og andre muligheder for at tilskynde forbrugerne til at reducere brugen af ​​plastprodukter.

a2_副本.jpg


      Er forbruger stadig vant til at ”papirstrå”? Journalister besøgte, de fleste forbrugere støtter forbuddet mod plaststrå, men et lille antal forbrugere sagde behovet for en tilpasningsproces.

      Under besøget fandt reporteren også, at nogle virksomheder tilbyder både plastrør og papirrør til at håndtere “kræsen” kunder. "Mens vi går ind for miljøbeskyttelse, kræver dyrkning af gode vaner en proces, så der er en varm påmindelse på emballagen af ​​plastrør, at brug af mindre sugerør er mere miljøvenlig," sagde en forretningsmand, der nægtede at blive navngivet, journalister

      Tilbage i 2018 meddelte starbucks, at de ville stoppe med at bruge plastrør over hele verden i år. I januar havde virksomheden forbudt plaststrå fra mere end 4.000 butikker i Kina. Fra 30. juni meddelte mcdonald's of China, at næsten 1.000 restauranter i Beijing, Guangzhou, Shanghai og Shenzhen vil finjustere deres design på Cup-låg og stoppe med at bruge plastrør. Oven på det nye Beverage Cup-låg har mcdonald's designet en drikkemund, så forbrugerne kan drikke direkte ved at åbne et lille låg ovenpå.

      For nylig vises nogle af byens parker i en sød, sød lyd af den intelligente genbrugsbil. Det er en del af Nestles innovative projekt og vil tilbringe de næste par dage med at vandre rundt i parken regelmæssigt og fremme ideen om genbrug af plast. Besøgende kan også når som helst vifte med det, lære grønne tip på kropsskærmen, placere tomme plastflasker i genvindingsvinduet på kroppen og have chancen for at vinde en mysteriepris.

      Derudover lærte reporteren fra Express Logistics Industry, Shentong, postvæsenet og andre virksomheder kraftigt brugen af ​​genbrugte ekspresemballage. Guangzhou-posten har udstyret 77 forretninger med grønne genbrugskasser til ekspresleveringsemballage, hvilket tilskynder kunderne til at afhente pakker, efter at de originale kasser kan sættes i genbrugskasser, hvilket er med til at genbruges.

      I begyndelsen af ​​dette år sagde State Post Bureau, at det ville stræbe efter at nå 90 procent af pakken med "tyndt bånd" ved udgangen af ​​dette år, 70 procent af e-handel udtrykker ikke-ompakningshastighed og 90 procent af genbrugsposerne oprettes yderligere 20.000 afsætningsmuligheder med standardgenanvendelsesfaciliteter for emballageaffald.

Tidligere: Efter masken smeltede klud hjelm,...

Næste: Hvordan man laver et håndlavet p...